Campanie
Vetlife Dr. Cazan

Vino alături de noi și oferă o șansă animăluțelor care au nevoie de ajutor

Spitalul și Clinica Veterinară cu servicii medicale complexe, disponibile non-stop, 24/7, inclusiv de sărbători

dr. orlando cazan medic veterinar

Salvează un animal pe lună, fă o faptă bună

Campanie pentru strângere de fonduri pentru tratamentul animăluțelor în nevoie

Anul acesta vine cu o nouă provocare pe care am lansat-o atât pentru noi, ca echipă, cât și pentru voi, invitându-vă să fiți și de această dată alături de noi.

Sunt în domeniul veterinar de aproximativ 20 de ani. Am acumulat experiență, am văzut și ce se poate întâmpla cu un caz, am ajutat cât am putut.

Suntem oameni și, deși ne-am dori să ajutăm mai multe animale, din păcate, uneori, suntem condiționați de anumite aspecte. În ultimii ani, am reușit să dezvolt o clinică și un spital, și, într-un, fel mă simt dator; nu cuiva, ci pur și simplu mie. Ce înseamnă că mă simt dator? Începând din 2023, vrem să ajutăm mai mult și am decis să implementăm un program în cadrul căruia, în fiecare dintre cele 12 luni ale anului în curs, ajutăm un caz pro bono. Un caz în care fie proprietarul nu-și permite tratamentul, fie a fost găsit un cățel lovit de mașină pe stradă sau orice altă cauză. Dar aș vrea să fie o cauză reală și o cauză fără nimic ascuns. Eu ofer serviciile medicale gratuit, de la preluarea cazului și, sper eu, până la soluționarea lui, inclusiv cu recuperare medicală, dacă se impune.

Cum puteți fi alături de noi

Dacă nu reușim să strângem bani suficienți, suma va fi redirecționată tot către o cauză nobilă – ajutăm animalele cu probleme ori vom achiziționa cele necesare unei asociații/ONG de profil – alimente, medicamente etc. 

Consiliere de specialitate 24/7, în concordanță cu nevoile animăluțului tău, gamă largă de medicamente și tratamente specifice medicinei veterinare