Despre noi

Echipă multidisciplinară de specialiști în medicină veterinară sub coordonarea Dr. Orlando Cazan

Spitalul și Clinica Veterinară dispun de Pet Shop cu o gamă largă de produse și de Farmacie Veterinară deschise Non-Stop

Dr. Orlando cazan, medic veterinar

Bine ați venit la
Vetlife Dr. Cazan

Sănătatea animalului tău este la fel de importantă pentru noi, cât este și pentru tine! Este unul dintre motivele pentru care am deschis o nouă locație – Spitalul Veterinar Non-Stop Vetlife Dr. Cazan – situată în Bd. Pipera 19/1, cu program non-stop, similar Clinicii Veterinare Non-Stop Vetlife Dr. Cazan din Bd. Pipera 47.
Vetlife a luat naștere din dragoste pentru animale și din dorința de a le fi alături atunci când au nevoie de ajutorul nostru, fie că sunt accidentate, bolnave sau abandonate. De aceea, am dezvoltat o unitate de medicină veterinară care oferă soluții complete și specializate de analiză, radiologie și imagistică medicală, diagnosticare, tratament, chirugie, dar și pensiune veterinară și cosmetică, oferindu-le animaluțelor sprijin profesional și psihologic complet, indiferent de problemele pe care le întâmpina.
 
Sub îndrumarea Dr. Orlando Cazan, fondatorul Vetlife, ne-am specializat în chirurgie veterinară complexă, reușind să salvăm animale prin intervenții chirurgicale și neurochirurgicale cu un grad de dificultate deosebit de ridicat.
0 k
Clienți Mulțumiți
0 k
Animăluțe Sănătoase
0 +
Ani de Experiență
0 +
Specialiști

Meet Vetenary

Your pet’s health and well-being are our top priority.

Dr. John Lee

Vetenary

Parteneri

Suntem alături de tine cu ajutorul partenerilor noștri de încredere