Pensiune

Condiții de top pentru animăluțul tău, plimbări în aer liber

Spitalul și Clinica Veterinară dispun de Pet Shop cu o gamă largă de produse și de Farmacie Veterinară deschise Non-Stop

pensiune animale ilfov conditii excelente

Pensiune animale București-Ilfov

Scopul nostru este să oferim animalelor de companie care ne vizitează un sejur cât mai relaxant. Pentru aceasta am dezvoltat un centru complex cu servicii complete, un hotel-pensiune pentru câini și pisici, cu cele mai bune condiții și supraveghere non-stop, 24/7.

Experiența noastră se reflectă în modul în care am organizat cazarea și spațiile exterioare, fluxul hotelului nostru, selecția furnizorilor și colaboratorilor și nu în ultimul rând, regulile pe care fiecare client trebuie să le respecte în timpul cazării. Urmând indicațiile noastre, ne susțineți și, astfel, toată atenția și preocuparea noastră se vor concentra asupra animalului tău iubit.

Cum alegi o pensiune perfectă pentru animăluțul tău

Pentru a satisface în totalitate nevoile stăpânilor și câinilor, oferim servicii de îngrijire și activități pe timpul zilei, în grupuri speciale pentru câini sterilizați și sociabili sau cazare în timpul zilei cu ieșiri individuale, pentru câinii mai puțin sociabili sau nesterilizați. Plimbările se întâmplă, dacp nu sunt situații excepționale, de trei ori pe zi.

Servicii de îngrijire a câinilor, spălat, periaj, îmbrăcăminte și prețuri speciale pentru oaspeții noștri, pentru perioadele mai lungi de timp.

Încercăm să vă oferim orice este necesar în cazul în care ați venit nepregătit sau pentru situații neprevăzute, precum și o varietate de echipamente profesionale pentru antrenament sau mâncare specială.

Vino să ne cunoști

Dr. Orlando cazan, medic veterinar

Dr. Orlando Cazan

Medic veterinar

Program Non-Stop

spital veterinar non stop bucuresti ilfov

SPITAL VETERINAR NON-STOP

clinica veterinara non-stop pipera tunari ilfov

CLINICĂ VETERINARĂ
NON-STOP