Chirurgie veterinară

Servicii medicale complete, terapie intensivă, recuperare medicală

Spitalul și Clinica Veterinară dispun de Pet Shop cu o gamă largă de produse și de Farmacie Veterinară deschise Non-Stop

clinica chirurgie veterinara bucuresti

Servicii medicale de chirurgie veterinară

Asigurăm servicii medicale de chirurgie veterinară în zona București-Ilfov, dar și cu adresabilitate pentru întreaga țară, neurochirurgie veterinară, ortopedie și chirurgie ortopedică la animale mari și mici, dispunem de terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, servicii complexe de recuperare medicală pentru câini și pisici.

Chirurgia veterinară este o ramură a medicinei veterinare. Chirurgia veterinară este utilizată pentru a diagnostica și trata bolile animalelor – inclusiv leziuni și deformări – pe baza metodelor chirurgicale, combinate cu medicamente și kinetoterapiem după caz. 

Chirurgia veterinară ocupă o poziție importantă în activitatea unei clinici veterinare de top, din zona București-Ilfov sau din țară. Ea implică cauzele, manifestările clinice, patogeneza, prevenirea și tratamentul bolilor care implică soluții chirurgicale. Acoperă, de asemenea, infecțiile chirurgicale, traumatisme, leziuni nedeschise ale țesuturilor moi (contuzii); ulcere și fistule; șoc traumatic; și boli ale diferitelor țesuturi/părți ale corpului, cum ar fi oase, articulații, mușchi, tendoane, nervi ori piele.

Suntem alături de voi

Dezvoltarea continuă a științei medicinei veterinare face ca segmentul de chirurgie veterinară să continue să evolueze.

Unele discipline din ce în ce mai mature, cum ar fi anestezia veterinară, au devenit, de asemenea, discipline care necesită o pregătire specială. Ne putem gândi că dezvoltarea în continuare a chirurgiei veterinare va scoate la lumină mai multe discipline noi, pe care echipa Vetlife este pregătită să le aprofundeze, pentru a oferi cele mai bune servicii.

Chirurgia veterinară include studii privind etiologia, simptomele, diagnosticul, prognosticul, tratamentul și prevenirea diferitelor boli în diferite părți ale organismului animalului, cum ar fi capul, gâtul, toracele, abdomenul, lombul dorsal, coada și membrele, precum și sistemele urinare și reproductive.

Serviciile medicale din aria chirurgiei veterinare – în București-Ilfov – dar și în toată țara includ, dar nu se limitează la:

 • chirurgie dentară veterinară
 • chirurgie veterinară generală
 • operație ortopedică – ortopedie veterinară
 • urologie veterinară
 • chirurgie veterinară toracică
 • chirurgie plastică veterinară
 • oncologie chirurgicală veterinară
 • oftalmologie
 • chirurgie cardiacă veterinară
 • anestezie chirurgicală
 • managementul durerii

Pe lângă pregătirea de specialitate, un medic veterinar care practică și oferă servicii de chirurgie are nevoie de o infrastructură modernă și sigură pentru a oferi aceste servicii la cele mai înalte standarde. 

Pe lângă experiența miilor de pacienți care ne-au trecut pragul, mulți în situații critice, unitățile medicale Vetlife contează pe profesionalism și pregătirea profesională continuă a echipei coordonate de Dr. Orlando Cazan, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați specialiști din țara noastră.

Anestezia veterinară utilizează multe dintre substanțele pentru premedicație, inducerea și menținerea anesteziei din medicina umană. Cu toate acestea, există efecte specifice speciei ale unora dintre medicamentele utilizate care diferă de efectele la om.

Anestezicele utilizate în tehnica inhalatorie sunt folosite pe scară largă pentru managementul anestezic al animalelor. Ele sunt unice printre medicamentele anestezice deoarece sunt administrate și, în mare parte, îndepărtate din organism, prin plămâni. Structura chimică a anestezicelor inhalatorii și proprietățile lor fizice determină acțiunile și siguranța administrării acestora. Scopul administrării unui anestezic de inhalare la un pacient este de a obține o presiune sau o tensiune parțială adecvată a anestezicului în sistemul nervos central pentru a provoca un nivel dorit, proporțional cu definiția anesteziei generale.

Vino să ne cunoști

Dr. Orlando cazan, medic veterinar

Dr. Orlando Cazan

Medic veterinar

Program Non-Stop

spital veterinar non stop bucuresti ilfov

SPITAL VETERINAR NON-STOP

clinica veterinara non-stop pipera tunari ilfov

CLINICĂ VETERINARĂ
NON-STOP